Natuurlijke Pracht: Een Betoverende Verkenningstocht

ChiliNatuurlijke Pracht: Een Betoverende Verkenningstocht

Hoogtepunten
Klaar om de wereld te verkennen? Sluit u aan bij ons voor een reis door de onmisbare bestemmingen van Chili. Deze ervaring biedt een unieke kans om de wonderen van Chili van dichtbij te ontdekken: u zult de magie van de Atacama-woestijn ervaren, de ongelooflijke schoonheid van Patagonië en de levendige energie van Santiago. We hebben zorgvuldig de beste activiteiten en ervaringen geselecteerd voor elke bestemming, zodat u optimaal van uw reis kunt genieten en onvergetelijke herinneringen kunt creëren die voor altijd in uw hart zullen blijven. Ga met ons mee en laat u betoveren door de magie van Chili!
Reisideeën aangeraden door
Valentina Lokale*r Chili Expert*in
Duur van de reis
13 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 3.440
Reisprogramma
Aankomst in Santiago en stadsrondleiding

Dag 1: Aankomst in Santiago en stadsrondleiding

Bij aankomst op de internationale luchthaven Arturo Merino Benítez in Santiago, Chili, wordt u begroet door een lokale gids die Engels spreekt. Deze gids zal u meenemen op een comfortabele rondleiding door de stad met een minibus. Maaltijden zijn niet inbegrepen voor deze dag. Overnachting in Santiago, Hostal Almenas of een vergelijkbare accommodatie. Inbegrepen diensten: ontvangst op de luchthaven, privévervoer van de luchthaven naar de accommodatie, lokale gids die Engels spreekt, en een privéminibus met chauffeur voor de rondleiding door Santiago, ophalen en afzetten bij het hotel, overnachting. Niet inbegrepen: toegang tot musea, tickets voor de kabelbaan, lunch, diner en fooien.
Plaats:
Santiago

Valparaíso en Viña del Mar

Dag 2: Valparaíso en Viña del Mar

Dagexcursie naar Valparaíso en Viña del Mar in een minibus met een lokale gids die Engels spreekt. Tijdens deze tour zult u door de Casablanca-vallei reizen, bekend om zijn wijngaarden, voordat u de kust bereikt om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. U verkent de kleurrijke UNESCO-wijk gelegen op de heuvels en volgt de voetsporen van Pablo Neruda. Vervolgens gaat u verder naar Viña del Mar, de meest populaire toeristische bestemming van Chili. Overnachting in Santiago, Hostal Almenas of een vergelijkbare accommodatie. Inbegrepen diensten: ontbijt, lokale gids die Engels spreekt en een privéminibus met chauffeur voor de tour naar Valparaíso, ophalen en afzetten bij het hotel, overnachting. Niet inbegrepen: toegang tot musea, tickets voor de kabelbaan, lunch, diner en fooien.
Plaats:
Viña del Mar,Valparaíso

Transfer naar San Pedro de Atacama en Sterrenkijktocht

Dag 3: Transfer naar San Pedro de Atacama en Sterrenkijktocht

Vertrek naar de luchthaven van Santiago voor een rechtstreekse vlucht naar Calama. Bij aankomst wordt u naar uw accommodatie in San Pedro de Atacama gebracht, op iets meer dan een uur rijden van de luchthaven. Diner in een lokaal restaurant, gevolgd door een ervaring in astronomisch toerisme onder de sterren: u zult een van de meest indrukwekkende luchten ter wereld observeren met krachtige telescopen om de geheimen van de hemelkoepel te ontdekken. Overnachting in San Pedro de Atacama, Hotel Takha Takha of een vergelijkbare accommodatie. Inbegrepen diensten: ontbijt, privévervoer van hotel naar luchthaven, vlucht Santiago-Calama, gedeeld vervoer van luchthaven naar hotel, groepstour met Engels sprekende gids voor sterrenkijken, vervoer voor de sterrenkijktocht, overnachting. Niet inbegrepen: lunch, diner, fooien.
Plaats:
San Pedro de Atacama Airport

Regenboogvallei en Maanvallei

Dag 4: Regenboogvallei en Maanvallei

Tour met lokale gids door de Rainbow Valley, zo genoemd vanwege zijn verbazingwekkende rotsformaties rijk aan mineralen, met verschillende kleurtinten. Na een pauze voor de lunch in San Pedro, vertrekken we richting de beroemde Valley of the Moon, waar u kunt genieten van een uniek landschap dat miljoenen jaren is gevormd door de wind. Terugkeer naar het hotel na zonsondergang. Overnachting in San Pedro de Atacama, Hotel Takha Takha of een vergelijkbare accommodatie. Inbegrepen diensten: ontbijt, lokale gids die Engels spreekt, en een privéminibus met chauffeur voor de tour naar de Rainbow Valley en de Valley of the Moon, ophalen en afzetten bij het hotel, toegang tot de parken, overnachting. Niet inbegrepen: lunch, diner en fooien.
Plaats:
Moon Valley,Quebrada Chuschul

De Salar de Atacama, Altiplano-lagunes en rode stenen

Dag 5: De Salar de Atacama, Altiplano-lagunes en rode stenen

Tour naar het Nationaal Reservaat Los Flamencos, de habitat van flamingo's en guanaco's. U zult de Chaxa-lagune verkennen en vervolgens, begeleid door het uitzicht op de toppen van talrijke vulkanen, zult u de lagunes van het Altiplano (Lagunas Altiplanicas), Miscanti en Miñiques bereiken. Van daaruit gaat u verder naar de Salar de Aguas Calientes en vervolgens naar de Salar de Talar, waar u de indrukwekkende rotsformaties genaamd Piedras Rojas zult bezoeken. Ontbijt en lunch tijdens de excursie. Terugkeer naar San Pedro in de late namiddag. De tour vindt plaats op een hoogte van 4.200 meter. Overnachting in San Pedro de Atacama, Hotel Takha Takha of een vergelijkbare accommodatie. Inbegrepen diensten: ontbijt, lunch, groepstour met een Engelssprekende gids en een minibus met zuurstof aan boord, toegang tot de parken, overnachting. Niet inbegrepen: diner en fooien.
Plaats:
Salar de Talar,Laguna Miscanti,Salar de Atacama,Laguna Miñiques

De geisers van Tatio

Dag 6: De geisers van Tatio

Vertrek voor zonsopgang om aan te komen bij het geothermische veld van de Geisers del Tatio, op een hoogte van meer dan 4.200 meter, bij het eerste daglicht, om het spektakel ten volle te kunnen waarderen. Dankzij het temperatuurverschil ziet u stoomkolommen condenseren in de lucht en vormen ze surrealistische en unieke kleurenspellen, omringd door het Andesgebergte. Tour op grote hoogte op 4.200 m. Ontbijt tijdens de excursie. Terugkeer om 12.30 uur en vrije middag om rond te dwalen in San Pedro, bezoek aan de historische gebouwen en ambachtelijke zone. Overnachting in San Pedro de Atacama, Hostal Takha Takha of gelijkwaardig. Inbegrepen: ontbijt, groepstour met Engelssprekende gids en minibus met zuurstof aan boord, ophalen en wegbrengen bij het hotel, entreegelden voor de parken, overnachting. Niet inbegrepen: lunch, diner en fooien.
Plaats:
El Tatio

Transfer naar Punta Arenas

Dag 7: Transfer naar Punta Arenas

Vertrek naar de luchthaven van Calama, vanwaar u vlucht naar Punta Arenas vertrekt met een tussenstop in Santiago. Bij aankomst brengt een chauffeur u naar uw hotel. Zodra u bent aangekomen en hebt ingecheckt, maakt u een wandeling om de straten en de geschiedenis van deze prachtige stad aan de Straat van Magellaan te leren kennen. Overnachting in Punta Arenas, Hostal Puerta Roja of vergelijkbaar. Inbegrepen: ontbijt, gedeeld transport hotel-luchthaven, vlucht Calama-Santiago-Punta Arenas, privétransport luchthaven-hotel, overnachting. Niet inbegrepen: lunch, diner.
Plaats:
Punta Arenas

Trektochten in Faro San Isidro en Fuerte Bulnes

Dag 8: Trektochten in Faro San Isidro en Fuerte Bulnes

Bezoek de vuurtoren van San Isidro, ongeveer 70 km ten zuiden van Punta Arenas, waar u een begeleide tocht maakt over een gemakkelijk pad van ongeveer 8 km langs de Straat van Magellan. Daarna gaat u verder naar het Strait Park, een cultureel erfgoed en natuurreservaat, waar u meer te weten komt over Fuerte Bulnes, de eerste Chileense nederzetting in dit gebied, waaruit de stad Punta Arenas is ontstaan. Een plek rijk aan geschiedenis en met een spectaculair uitzicht op de immensiteit van de Straat van Magellan. Overnachting in Punta Arenas, Hostal Puerta Roja of gelijkwaardig. Inbegrepen: ontbijt, groepstour met vervoer en Engelssprekende gids, ophalen en wegbrengen bij de accommodatie, overnachting. Niet inbegrepen: toegang tot het park, lunch, diner en fooien.
Plaats:
San Isidro Light,Fuerte Bulnes

Zeilen naar Magdalena-eiland en overnachting in Puerto Natales

Dag 9: Zeilen naar Magdalena-eiland en overnachting in Puerto Natales

Vroeg in de ochtend vertrekt u vanuit uw hotel naar de Pratt Pier, vanwaar u vertrekt voor een boottocht van ongeveer anderhalf uur door de Straat van Magellan naar Magdalena-eiland, waar een grote kolonie Magelhaenpinguïns woont. Onderweg kunt u verschillende dieren zien, waaronder zeeleeuwen, aalscholvers, Australische meeuwen, zeeolifanten en met een beetje geluk zelfs dolfijnen! Aan het begin van de middag neemt u de bus naar Puerto Natales, waar u zult overnachten. Overnachting in Puerto Natales, Hostal Amerindia of vergelijkbaar. Inbegrepen: ontbijt, navigatie naar Magdalena-eiland, entreegelden voor parken, privébus-terminalvervoer, Punta Arenas - Puerto Natales bustickets, overnachting. Niet inbegrepen: lunch, diner en fooien.
Plaats:
Isla Magdalena

Het Nationale Park Torres del Paine

Dag 10: Het Nationale Park Torres del Paine

Vertrek vanuit Puerto Natales richting Torres del Paine. Tijdens deze excursie ontdekt u in één dag de verschillende sectoren van het park, waarbij u per minibus reist en wandelt naar de mooiste en meest schilderachtige plekjes. Onderweg kunt u turquoise meren, winderige bossen, rivieren, watervallen, de Grijze Gletsjer en het prachtige Painegebergte bewonderen, wat 'blauw' betekent in de taal van de Tehuelche. De tour omvat ook een bezoek aan de Milodon Natural Monument Cave op de terugweg naar Puerto Natales. Overnachting in Puerto Natales, Hostal Amerindia of vergelijkbaar. Inbegrepen: ontbijt, groepstour met vervoer en Engelssprekende gids, ophalen en wegbrengen bij het hotel, entreegelden voor parken, overnachting. Niet inbegrepen: lunch, diner en fooien.
Plaats:
Parque Nacional Torres del Paine

Navigatie op de Balmaceda- en Serrano-gletsjers

Dag 11: Navigatie op de Balmaceda- en Serrano-gletsjers

Fantastische dagtocht over de Ultima Esperanza Fjord naar het grootste beschermde gebied van Zuid-Amerika, het Bernardo O'Higgins National Park. Op weg naar deze berggletsjers zijn er geplande fotostops tot u aankomt voor de Balmaceda-gletsjer, waar u aanmeert voor een korte wandeling in het park naar het belangrijkste uitkijkpunt van de Serrano-gletsjer. Op de terugweg, door dezelfde fjord, stopt u voor een typische lunch in een Patagonische estancia. Overnachting in Puerto Natales, Hostal Amerindia of vergelijkbaar. Inbegrepen: ontbijt, navigatie, entreegelden voor parken, gids aan boord, aperitief aan boord, lunch in "Estancia Perales", overnachting. Niet inbegrepen: diner en fooien.
Plaats:
Cerro Balmaceda

Terug naar Santiago

Dag 12: Terug naar Santiago

Na het ontbijt en de check-out brengt de transfer u naar de luchthaven van Puerto Natales voor u vlucht terug naar Santiago. Bij aankomst op uw bestemming wordt u naar uw hotel gebracht, dicht bij de luchthaven. Op deze laatste avond dineert u in het legendarische restaurant Bali Hai, dat u zal verrukken met de smaken van Chili en waar u wordt getrakteerd op een show van traditionele dansen die u de emoties die u tijdens de reis hebt beleefd, zullen doen herbeleven. Overnachting in Santiago, Hotel Diego De Almagro Aeropuerto. Inbegrepen: ontbijt, privé-transport hotel-luchthaven-hotel, vlucht Puerto Natales-Santiago, diner en show met privétransport van/naar het hotel, overnachting. Niet inbegrepen: lunch, fooien.
Plaats:
Santiago

Einde programma

Dag 13: Einde programma

Ontbijt en check-out, voor vertrek naar andere bestemmingen of terugkeer naar huis. Transfer naar de luchthaven en einde van de diensten. Diensten inbegrepen: ontbijt, transfer hotel-luchthaven.
Plaats:
Santiago
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Chili volgens uw wensen