Avontuur voor families

KroatiëAvontuur voor families

Avontuur
Pak uw wandelschoenen, zonnebrandcrème en zwemkleding in, we gaan naar Kroatië! Op dit 10-daagse familie-avontuur struinen we door historische straten en duiken we in het kalme azuurblauwe water van de Adriatische Zee. Uw reis begint in de hoofdstad Zagreb, u gaat sightseeing en doe leuke activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden. U bezoekt musea die interessant zijn voor kinderen, wandelt naar kastelen en maakt boottochten naar de prachtige eilanden.  Leuk voor de kinderen: - Zwemmen en snorkelen in kristalhelder water - Ronddwalen in middeleeuwse kastelen  - De boottocht naar Hvar  Leuk voor u: - 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning door een lokaal bureau - Veel tijd om te ontspannen en te genieten van het gezin - Alle activiteiten zijn geselecteerd voor zowel de kinderen als de ouders
Reisideeën aangeraden door
Karlo Lokale*r Kroatië Expert*in
Duur van de reis
10 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 1.660
Vanwege vele inkomende aanvragen is het reisbureau van Karlo momenteel niet in staat om uw reisaanvraag te behandelen. U kunt over een paar dagen opnieuw proberen contact op te nemen, of u kunt de voorbeeldreizen bekijken van onze andere lokale partners in Kroatië
Reisprogramma
Welkom in Kroatië!

Dag 1: Welkom in Kroatië!

U komt aan op de luchthaven van Zagreb, waar u een privétransfer naar het hotel neemt. Vandaag kunt u de stad op uw eigen tempo ontdekken. Maak een wandeling door het beroemde Zrinjevac park, proef de lokale gerechten in La Struk of bezoek een van de vele leuke musea in Zagreb! Accommodatie : Orient Express (Zagreb)
Plaats:
Zagreb

Hoogtepunten van Zagreb

Dag 2: Hoogtepunten van Zagreb

Ontmoet uw gids en ga mee op een onvergetelijke tour door Zagreb. De gids vertelt u griezelige verhalen en duistere geheimen over Zagreb en zijn inwoners. Daarna bezoekt het het Neanderthaler Museum en ziet u hoe onze soort ooit ontstaan is. Sluit de dag af met een historisch bezoek aan het Trakoscan kasteel. Accommodatie : Orient Express (Zagreb)
Plaats:
Zagreb,Krapinsko-Zagorska Županija,Trakošćan

Plitvice Nationaal Park

Dag 3: Plitvice Nationaal Park

Tijd om de wandelschoenen aan te trekken. We rijden vandaag naar Plitvice Lakes National Park, een waar natuurwonder. De volgende stop is Smiljan, de geboorteplaats van Nikola Tesla. In Zadar kunt u genieten van een perfecte zonsondergang. En we onze bestemming van vandaag is Zadar, check in en breng de rest van de avond op uw gemak door.
Plaats:
Zagreb,Plitvice Lakes National Park,Smiljan,Zadar

Het Kasteel van de Engelen

Dag 4: Het Kasteel van de Engelen

Verken Zadar, de stad waar de Kroatische cultuur ontstond. Ga dan verder naar Sibenik voor een wandeling in uw eigen tempo. Dwaal rond in de vesting St. Mihovil, dat ook het Kasteel van de Engelen wordt genoemd. Daarna kunt u een boottochtje maken en een rondleiding krijgen in het fort van St. Nikola, dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. U overnacht vandaag in Split. Accommodatie : Pax (Split)
Plaats:
Zadar,Šibenik,Split

Ontdek de kuststad Split

Dag 5: Ontdek de kuststad Split

Breng de dag in alle rust door of kies voor een privétour met als thema 'de smaken van Split'. U komt tijdens de tour alles te weten over lokale gerechten en gebruiken en kunt natuurlijk ook proeven. Huur een fiets of maak een lange wandeling door het park. Ga voor een verfrissende duik op het strand van Kašjuni. Of wandel op eigen gelegenheid naar het uitzichtpunt op de heuvel van Marjan. Accommodatie : Pax (Split)
Plaats:
Split

Op naar het eiland Hvar

Dag 6: Op naar het eiland Hvar

We gaan aan boord! In twee uur vaart u met de veerboot naar het mooie eiland Hvar. Eenmaal daar ontmoet uw chauffeur en gids, die u meeneemt op een tour door de omgeving. Schuif na de tour aan voor de lunch in  een traditionele konoba in een middeleeuws dorp. De rest van de dag kunt u op uw gemak doorbrengen. Wandel door de stad of plons in het zwembad in het hotel. Accommodatie : Pharos (Hvar)
Plaats:
Split,Hvar

Blauwe en groene grotten

Dag 7: Blauwe en groene grotten

Met een groep gaat u vandaag op excursie naar de bijzondere Blauwe Grot en de omliggende eilanden. De eerste stop is de prachtige Stiniva Bay, het uitzicht hier is gewoonweg subliem. Vaar verder naar de Blauwe Grot op Bisevo eiland, een unieke ervaring die u niet snel vergeet. De laatste stop is de Groene Grot, bekend om de kleine scheurtjes in het plafond, waardoor het buitenlicht naar binnen sijpelt.  Accommodatie : Perla (Dubrovnik)
Plaats:
Hvar,Vis

Catamaranexcursie naar Dubrovnik

Dag 8: Catamaranexcursie naar Dubrovnik

Een gids organiseert voor u de overtocht naar Dubrovnik in een heuse catamaran. In Dubrovnik, ook wel de Parel van de Adriatische Zee genoemd, staat een een privé stadstour met gids op het programma. Na de tour kunt u optioneel met de kabelbaan Mt. Srd bezoeken voor een adembenemend uitzicht over de oude stad, de helderblauwe zee en de vele eilanden in de omgeving.  Accommodatie : Pharos (Hvar)
Plaats:
Hvar,Dubrovnik

De pittoreske regio Konavle

Dag 9: De pittoreske regio Konavle

Een privéchauffeur haalt u op voor de schilderachtige route naar Konavle. In deze pittoreske regio liggen rond de 30 prachtige dorpjes. Vanmiddag bezoeken we een familieboerderij voor een culinaire ervaring met het hele gezin. Daarna keren we terug naar Dubrovnik voor de overnachting. Accommodatie : Perla (Dubrovnik)
Plaats:
Dubrovnik,Cavtat

Vertrekdag

Dag 10: Vertrekdag

Een chauffeur haalt u op voor de privétransfer naar de luchthaven van Dubrovnik. Ga aan boord van uw vlucht en geniet na van een heerlijke vakantie met uw gezin. Een goede vlucht en hopelijk snel tot ziens in Kroatië!
Plaats:
Dubrovnik
Praktische informatie
Budget vanaf€ 1.660 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Kroatië volgens uw wensen